Küsi pakkumist

UUDISED

 

Kohvik-buffees Poogen avati maalinäitus „Olelus“

Postimees 15.sept.2016
Augustis Rahvusraamatukogu võlvide all avatud kohvik-buffet Poogen üllatab juba oma külalisi vahva maalinäitusega.  Lisaks ülimaitsvate söökide ja mõnusa modernse interjööri, saab Poogna külastaja kogeda, milline näeb välja noorema generatsiooni maalikunst ning nautida värskeid kunstituuli Tartust.

Kuna tegu on Rahvusraamatukoguga, mis on ühtlasi Eesti Vabariigi üks kultuurisümbolitest, tuli idee täita buffeti tühi seinapind kunstiga - eelkõige Eesti kunstiga - väga iseenesestmõistetavalt ja sujuvalt. Arvestades Poogna ning Rahvusraamatukogu külastatavuse suurust, on see suurepärane koht nii tuntud kui ka vähem tuntud kunstnikele, tutvustada oma teoseid, luues seeläbi ühtlasi lisaväärtust kohvik-buffetile Poogen. Kindel eesmärk ongi jääda näitusi korraldama ja ühendada omavahel koka- ja maalikunst.

Loe edasi

 


 

Mozart Catering avas Tallinnas uue buffeerestorani

www.bestmarketing.ee, 12.september 2016
„Mozart Catering'i töötajad olid 120% asja juures nii enne üritust, ürituse ajal kui ka pärast seda. Agentuurile on see alati tohutu kergendus, kui partnerid oma töösse pühendumisega suhtuvad ning meie peavastutajatena saame rahulikult ülejäänud pisidetailide pärast muretseda,” meenutab koostööd Mozart Cateringiga Orangetime Eventsi partner Inge Tõruke.

Küsimustele vastab turundusjuht Kaja Urb.....Loe edasi

 


 

Mozart Catering'i peakokk Aleksandr Nikoškov ETV+ Vabariigi sünnipäevale pühendatud saates!

Meie peakokk, kes 2015 aastal oli ka üks presidendi vastuvõtu kokkadest, käis eile 25.02.2015 ETV+ populaatses saates "Sinu õhtu" kokkamas! Sini-must-valge peoroa mõtles ta välja spetsiaalselt Eesti Vabariigile pühendatud saateks!

Vaata saadet SIIT

 


 

Aleksandr Nikoškov püsib kindlalt esikolmikus

Aasta Kokk 2015 võistlus toimus Toidumessi raames. Mozart Catering'i peakokk Aleksandr Nikoškovi pärjati tänavusel, arvult juba 21. Eesti kokkade meistrivõistlustel pronksmedaliga!

Meistreid on kokkade seast valitud alates 1995. aastast ning Aleksandr on vankumatult püsinud esikolmikus (pronksmedal 2011 ja hõbemedalid 2013 ja 2014).

Eesti toidul on kokkade mõõduvõtmisel alati olnud eriline rõhk ning võistlustel kasutatav toidukorv koosneb peaasjalikult eestimaistest toorainetest. Võistlejad said näidata žüriile ja pealtvaatajatele innovaatilist mõtlemist ning demonstreerida kohaliku tooraine kokkusobimist maailmatrendidega.

Eelvooru tulemuste põhjal nimetati kaheksa edasipääsenut, kes finaaliks valitud toorainetest valmsitasid eelroa, pearoa ja desserdi. Võistlustööks oli aega 5,5 tundi. Võistlustöid hindas rahvusvaheline kohtunikekogu.

Pildimaterjali leiab meie FB lehelt.

 


 

Resto Club Narvas 

17. oktoobril saab Narva Kolledži kohvikust Muna üheks õhtuks restoran.

Mozart Catering'i peakoka Aleksandr Nikoškovi kõrgtasemel kokakunsti on Narvas kohapeal võimalus kogeda gurmaanidele juba traditsiooniks kujunenud ürituse - Resto Club raames.Kutsume teid osalema ja rõõmuga räägib Aleksandr ka teie vaatajatele, mis Narvas plaanis.

Klubiõhtuks on meisterkokk kohvikusse koostanud erilise menüü ja valinud toiduga harmoneeruvad veinid.

Esimese käiguna on menüüs marineeritud vikerforellirull safrani majoneesiga. Saatjaks kreveti- ja köögiviljaravioolid roheliste ubade ning hooajaliste ürtidega. Juurde on sobitatud Burgundia kuulsusrikka Albert Bichot veinimõimõisas Chardonnay 2014 aastakäigu viinamarjast valminud veinid.

Vahekäiguks on fenkolikreem Cointreau-likööris flambeeritud hiidkrevetiga serveerituna apelsinivahus.
Omaette maitseelamuseks tõotab kujuneda rosmariinis grillitud Järveotsa põldvutt ja vutimuna tempura koos ahjuküüslaugupüree, mini paksoi ja suitsutatud lillkapsaga. Hõrgu roa maitset toob veel paremini esile 2012 aastakäigu Merlot viinamarjast vein, mis samuti valmistatud Albert Bichot veinimeistrite poolt.
Õhtu kulmineerub desserdiga, milleks on valge šokolaadi kastmes kodujuustukook beseenööpide ja värskete marjadega.

Peakoka kirg on pidevalt otsida uusi võimalusi külaliste üllatamiseks erinevate roogadega, mis on loodud värskest toorainest.

 


 

3. aprill 2015

Mozart Catering on otsustanud ümber fokusseerida oma tegevused ning tõmbab seetõttu koomale oma tegevust Ida-Virumaal.

Rohkem selle kohta saab lugeda Postimees.ee-s ilmunud artiklist: http://tarbija24.postimees.ee/3143385/meisterkokk-toidukohtade-sulgemisest-muudame-ettevotte-strateegiat

 


 

25. veebruar 2015

Eesti Vabariigi 97. Aastapäeva presidendi vastuvõtu üks peakokkadest oli Mozart Catering'i peakokk ja toitlustusjuht Aleksandr Nikośkov. Kõik vastuvõtul osalenud kokad pidid välja mõtlema 5 suupistet, millest pidi valitama üks. Aleksandri valmistatud suupisted aga maitsesid korraldustiimile sedavõrd, et ühe asemel valiti 4! Kuna meediakajastus oli nii suur, paneme siia ka mõned üles, et saaks meenutada seda ülevat sündmust! 

Õhtuleht: http://www.ohtuleht.ee/663357/vabariigi-aastapaev-kohalikust-toorainest-suupisted

Postimees: http://www.postimees.ee/3102339/3805343 ja 
http://www.postimees.ee/3102339/3805341

Delfi: http://publik.delfi.ee/news/ev/fotod-ja-video-just-sellised-horgutised-ootasid-ballikulalisi-tana-veisesabad-metsjanes-ja-vasikas-kirsikastmes-ja-palju-muud?id=70868759

 


 

3. november 2014

Aasta Kokk 2014 võistlus toimus seekord oktoobri lõpus, Toidumessi raames. Mozart Catering'i peakokk Aleksandr Nikoškov pälvis sellel Eesti kokkade meistrivõistlustel hõbemedali! Aasta koka võistlus toimus seekord juba 20. korda ning Aleksandr osales sellel juba kolmandat korda. Varem on ta võitnud pronksmedali (2011) ja hõbemedali (2013).

Finaalkonkursile pääses 8 kokka, kus pidi 5 ja poole tunni jooksul aja peale esitama mainekale rahvusvahelisele źüriile 3 rooga.

Tänavusel võistlusel oli ette nähtud valmistada eelroana püreesupp pardifileest ja lehtkapsast, pearoa kohustuslikuks komponendiks oli angersäga ja safranipasta. Desserdi tooraineks määrati kitsepiim ning kohustuslik oli ka jäätis ja kadakamari. 

Pildimaterjali leiab meie FB lehelt.

 


 

9. aprill 2014

Märtsi alguses toimunud välisministrite kohtumisel Narvas oli Mozart Cateringil suur au olla toitlustajaks! "Lähetus" tegi sellest ka pikema loo, ning toitlustuse telgitagustest rääkis meie Aleksandr. Vaata saadet siit.